Cum aleg cel mai bun service auto?

0
395

Masina personala incepe sa iti faca probleme? Iti doresti sa remediezi cat mai repede cu putinta unele defectiuni si cauti un service auto bun pentru a face acest lucru? Exista pe piata o multime de service-uri auto, misiunea ta, deloc usoara de altfel, este sa gasesti unul bun, unul care sa ofere cel mai bun raport calitate-pret.

Primul lucru care trebuie sa iti vina in minte in momentul alegerii celui mai bun service auto este increderea. Te sfatuim sa mergi la un service auto recomandat de o cunostinta sau la un service la care cunosti pe cineva. Verifica daca service-ul ofera servicii de calitate pe forumuri sau direct pe site-ul lui oficial.

Gaseste un service auto bun in Cluj Napoca pe care sa il frecventezi de acum inainte, care sa ofere o gama inalta de servicii. Intereseaza-te de certificarile avute de service-ul auto respectiv. Este important ca cei care se ocupa de masina ta, cei pe mana carora se afla masina ta sa cunoasca acest domeniu. Cu timpul, fidelizarea clientului in cadrul unui service auto este foarte importanta, deoarece mecanicii pot cunoaste un istoric intreg al masinii, pot sa isi aminteasca reparatiile la care a fost supusa masina, precum si orice fel de interventie asupra ei, prin urmare diagnosticarea problemei poate fi mai clara si mult mai precisa.

Inspecteaza zona de lucru inainte.

Prima impresie conteaza si in cazul unui service auto. Daca spatiul de lucru este unul dezordonat si murdar, personalul nu este unul profesionist atunci te sfatuim sa faci cale intoarsa. De asemenea si aparatura folosita este foarte importanta, elevatoarele vechi, sculele ruginite, precum si testerele si softurile care nu sunt updatate pot creea adevarate batai de cap in cazul proprietarilor de masini care apeleaza la astfel de service-uri auto. De multe ori, ele nu au niciun fel de contract cu firmele de asigurari, nu ofera devize, garantie pe piese si pe manopera. Multi sunt atrasi de preturile mult mai reduse cu care opereaza aceste service-uri si aleg sa le calce pragul, dar nu realizeaza la ce pericole se expun, deoarece o reparatie mai serioasa nu poate fi facuta decat de mecanici autorizati si profesionisti.

Pune cat mai multe intrebari. Numeroase sunt lucrurile legate de masina personala pe care nu ai cum sa le stii. Pune intrebari cu privire la eventualele probleme tehnice pe care le poti intampina in viitor. In plus, te sfatuim sa ceri recomandam cu privire la intretinerea masinii personale pentru a construi o legatura cu personalul service-ului.

Tu cum iti alegi service-ul ?