Genti.CLUB, magazinul online de genti dama, definit de 3A: Atractivitate, Amabilitate, Accesibilitate

0
282

Genti.CLUB, magazinul online de genti dama, definit de 3A: Atractivitate, Amabilitate, Accesibilitate

Genti.CLUB lanseaza in mod permanent noi si noi modele de genti destinate femeilor care stiu sa pretuiasca tot ceea ce este frumos. Este suficienta o simpla consultare a site-ului pentru ca la o noua vizita sa se realizeze ca oferta a fost updatata.

Gentile pe care magazinul online le integreaza armonios in povestile de viata ale clientelor sale, cuceresc prin forme si culori, dar si prin preturile incredibil de mici. Din oferta fac parte genti: clutch, grab, hobo, de mana, postas, tote, de umar, posete, rucsacuri si gentile pentru laptopuri. Asadar, genti potrivite oricarei ocazii care, prin faptul ca au un design atragator, sunt preferate si de unele vedete din Romania, persoane publice care pun accent pe calitate si aspect si nu doar pe brand.

Cine este Genti.CLUB?

Din familia Genti.CLUB fac parte fete tinere, adolescente atrase de mirajul fashion de timpuriu, femei dinamice al caror scop este de a-si construi o cariera cu riscul de a nu se putea dedica unei familii pana la o anumita varsta, mamici care nu s-ar putea dezlipi nici pentru o secunda de copiii lor, doamne trecute de prima tinerete care, intr-un ritual dobandit in ani, continua sa fie cochete si sa aleaga accesorii speciale. Mai mult, Genti.CLUB se adreseaza femeii, la modul general, indiferent de categoria sociala din care face parte.

Daca tinerele fete aleg modele vibrante, indraznete, cu note suprinzatoare, femeile de cariera opteaza pentru genti practice, utile in cele mai diferite situatii, insa deodebit de atractive, mamicile aleg modele de genti mari in care sa poata purta orice element util copilului, iar doamnele in varsta decid pentru modele sic, capabile sa le ofere un plus de tinerete in tinute. Bineinteles ca toate clientele magazinului online isi pot alege gentile in functie de momentele in care le vor purta.

Experienta online cu Genti.CLUB

In plus, experienta de shopping online pe care o asigura Genti.CLUB este absolut fabuloasa. Impachetarea gentilor pentru livrare exprima respectul pentru cliente. De fapt, impachetarea gentilor este departe de a fi un simplu proces menit sa pregateasca livrarea, fiind un adevarat act menit sa uimeasca si sa fie apreciat de clientele care au bucuria de a-l descoperi.

Genti.CLUB, un magazin prietenos

Nu avem consilierii, sau agenti de vanzari. Nu suntem o corporatie abstracta. Suntem o firma mica de familie. Raluca, Costin si cei patru copilasi, care inca nu lucreaza pentru ca sunt foarte mici. Si vrem sa stii ca ne-ar face mare placere sa vii la noi in magazin, ca sa iti gasesti geanta care vorbeste despre tine.

Intra acum, inscrie-te la newsletter si ai un cupon cadou de 5RON pentru prima ta comanda pe Genti.CLUB