Produse electrice pentru reparatii de calitate

0
381

Tot mai multe firme producatoare de masini vin peste noapte cu sisteme foarte sofisticate, iar cele electrice sunt de departe unele ce se bazeaza pe principiul preciziei.

La nivelul masinii noastre exista foarte multe cabluri si fire electrice care au stransa legatura atat cu bordul masinii cat si cu piesele aferente acesteia, care ajuta la punerea in aplicare a operatiunilor de functionare.

De la panoul de comanda, la senzori, de la motor la instalatia de distributie toate au un rol important pentru a asigura continuitate masinii noastre.

Insa in timp, datorita unor proprietati fizice sau mecanice sau pur si simplu uzurii, unele parti componente ale sistemului electric cum ar fi conectorii sau cablurile de legatura au de suferit, iar acest lucru poate cauza serioase pagube masinii noastre, pana la punerea ei in nefunctionare!

Cum este posibil? Ei bine transmisiile electrice catre toate sursele masinii sunt de o deosebita importanta cand aceasta este in functiune, de la un capat la altul al ei si ori de cate ori avem o problema de obicei ne este semnalat in bord prin intermediul diferitilor senzori.

Insa ce ne facem daca nu este asa? Cum s-ar putea preveni coroziunea si care ar fi cele mai bune mijloace de inlocuire in cazul unor conectori electrici?

Aici putem afla raspunsul la un service auto sau daca ne documentam din manualele auto pentru cunoastere, intretinere sau reparatii.

Daca esti un fin cunoscator al problemelor auto, iti este mai usor sa identifici aceasta problema si sa vezi care ar fi rezolvarea acesteia in timp util si catre ce magazine sa te indrepti.

Astfel, magazinul online Bramitech este o optiune viabila pentru tine si iti propune un tip foarte interesant de conectori termocontractabili cu inel de cositor.

Ce are unic acest tip de conector? Prezinta o conexiune foarte buna intre 2 cabluri si asigura etansarea legaturii la praf si umezeala.

Mai mult, prezinta o excelenta conductivitate si previne aparitia coroziunii. Nu e nevoie de scule de sertizare pentru ca se foloseste o sursa de caldura pentru a face lipitura. Si rezista la un interval de temperatura intre -55 grade celsius sau +140.

Este compus din poliolefina cu indel de adeziv termoplastic, numai bun pentru rezolvarea problemelor tale.

La preturi incepand cu doar 79,73 lei pentru o cutie cu 50 bucati putem considera ca este o oferta de nerefuzat! Profita de aceasta oferta acum!

Tu de unde cumperi piese electrice?